Spray Tan
Bruin in 15 min

Come and get your SprayTan 

By 

Beauty Salon Timeless 


Spray tanning is het meest effectieve alternatief voor bruin willen zijn zonder in de zon te zijn geweest.

Met een speciaal spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Binnen 15 minuten heb je een stralend bruine huid zonder vlekken of strepen. Ook hoef je je geen zorgen te maken over een worteltjesbruin effect.

Ik werk uitsluitend met tanning vloeistoffen van een uitstekende kwaliteit en ben geschoold en gecertificeerd in het gebruik hiervan.

Je wordt gesprayd in een ruime cabine waar je alle ruimte hebt.

Er zijn verschillende vloeistoffen voor alle huidtinten. Dus als je liever een subtiel 'sun kissed' effect wil, kan dat ook.

Voor iemand met een hele lichte huid en rossig haar wordt bijvoorbeeld een andere kleurintensiteit gebruikt als voor iemand met bruin haar en een licht getinte huid.

Om de bruine teint langer te behouden, is het goed om dagelijks (het liefst 2 keer per dag) een vochtinbrengende crème op de gesprayde bruine huid aan te brengen. Geen Nivea of Dove body lotion (hier zitten siliconen in waardoor de kleur sneller afbreekt) maar bijvoorbeeld de

SIËNNA X BODY LOTION (in onze salon te koop)

Je mooie bruine kleur blijft 7 tot 9 dagen goed zichtbaar en vervaagt langzaam. Dat komt doordat de huid zich vernieuwt en de dode huidcellen van de huid afgaan.

 

Wil je dan een volgende spray tan?
Geen probleem!

Je huid weer een lichte scrub geven en je bent weer klaar voor de volgende behandeling!

Wij werken met de beste producten in onze salon, daarom hebben wij voor onze Spray Tan gekozen voor het merk Siënna X Benelux al jaren verkozen tot winnaar voor het beste product.