Oxygen Zuurstof therapie

 

OXYGEN ZUURSTOF THERAPIE 

GECOMBINEERD MET

Voedende en herstellende ampullen.

 

HOE WERKT OXYGEN ZUURSTOF THERAPIE

Bij deze behandeling worden actieve stoffen in slechts 60 seconden met zuurstofdruk  diep geïnjecteerd in de huid. Dit gebeurt met behulp van een zuurstofinjectie apparaat onder hoge druk. Naalden komen hier NIET aan te pas en de huid wordt niet beschadigd, en er vormt zich daardoor ook geen littekenweefsel. Door de stoffen via een zuurstofinjectie toe te dienen, worden ze beter opgenomen en dat is te zien in de resultaten van deze behandeling. Naast het toevoegen van de actieve stoffen, worden er mechanische vibraties en rotaties uitgevoerd op de huid. Hierdoor wordt de huid verstevigd en de doorbloeding verbeterd.

Wanneer de huid te weinig of geen zuurstof bevat, vernauwen de bloedvaten, waardoor de huid minder goed functioneert. En een droge of doffe huid aanmaakt. Ook als je niet genoeg slaapt, als je stress hebt of hormonale schommelingen ervaart, kunnen deze effecten sneller zichtbaar worden op je huid. Vuile stofjes uit de omgeving en een ongezonde levenswijze kunnen de effecten verder verergeren, waardoor de huid er steeds doffer gaat uitzien. Zuurstof is essentieel om de doffe en verouderde huid te verjongen en rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Zuurstof is ook van belang om acne op de juiste wijze te behandelen.

De Oxygen Therapie behandeling zorgt ervoor dat je huid een hydraterende boost krijgt, waardoor je er stralender en jonger uitziet. In enkele minuten worden actieve werkstoffen met gepatenteerde zuurstof drukinjectie ZONDER NAALDEN tot in de huidlaag waar onze huidcellen ( basaalcellenlaag ) ingesluisd en dieper, zonder hierbij de huid te beschadigen of littekenweefsel te vormen. Tijdens een Oxygen therapie behandeling worden de Ampullen of andere producten met 98% zuivere zuurstof onder hoge druk in de huid gebracht. Collageen en Hyaluronzuur en andere producten worden in combinatie met dit zuurstof apparaat dieper de huid in gebracht. Door het zuivere zuurstof worden alle huidfuncties geoptimaliseerd en verbetert de doorbloeding in de huid. De huid gaat meer stralen en oogt direct voller.

 

Oxygen therapie behandeling met hyaluronic en vitamine ampullen:

 • Pure hydratatie, vitamines, antioxidanten bevorderen de cel vernieuwing terwijl het hydrateert en fijne lijntjes vermindert.
 • De huid ziet er veel gezonder en steviger uit na deze behandeling.
 • Na een Oxygen behandeling zullen alle andere gezichtsbehandelingen met voedingstoffen nog betere resultaten geven.
 •  Verbetert de celfuncties
 •  Verbetert de doorbloeding
 •  Geeft een stralend huidbeeld
 •  Bevordert de microcirculatie
 •  Verhoogt de huidelasticiteit
 •  Verbetert de huidvochtigheid

 

De huid ziet er direct voller uit, door de Stimulatie van collageen en elastine is deze behandeling ook heel goed voor het   verstevigen van een verslapte huid. 

Ook is de Oxygen heel geschikt voor mensen met een:

 • overgevoelige huid
 • eczeem
 • psoriasis 
 • Rosacea

 

DE BEHANDELING:

De huid krijgt eerst een basisreiniging, daarna volgt een lichte diamant peeling, diepte reiniging, en skin scrubber als voorbereiding op de Oxygen therapie behandeling. Met deze voorbereiding zullen de producten wat op de huid aangebracht worden nog beter inwerken. Dn volgt het aanbrengen van Hyaluronic, Collageen of andere serums, deze cocktails zullen uw huid hydrateren, voeden en herstellend zijn, ze verminderen vrij snel de verschijning van fijne lijntjes en rimpels, en het verstevigd ook u gezichtscontouren.   

 

Wil jij meer weten over de Oxygen zuurstof therapie en als deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact met ons op en wij helpen jou met een advies op maat voor een stralende en vitale huid!