SaliPeel Treatment

 

De Beta Hydroxy Acid (BHA) SaliPeel is een salicylzuurpeeling voor het behandelen van de onzuivere huid met puistjes en/ of mee-eters. Deze peeling is zowel te gebruiken in een eenmalige behandeling als in een serie behandelingen. Voor een intensiever resultaat wordt geadviseerd een serie behandelingen te ondergaan. De werking van de peeling is opbouwend waardoor steeds betere resultaten geboekt worden. Bij acne zijn meestal meerdere behandelingen nodig voor een goed resultaat. Een eenmalige behandeling met salicylzuur kan ook gebruikt worden voor het verweken van lastig te verwijderen comedonen. Bepaal aan de hand van de huidconditie hoe vaak de peeling gedaan moeten worden, met welke tussenpozen en met welke inwerktijd. Ga bij de eerste SaliPeel uit van 3-4 minuten inwerktijd. Kijk hoe de huid reageert op salicylzuur. Verleng bij de volgende behandelingen de inwerktijd met een maximum tot 10 minuten.
De Beta Hydroxy Acid (BHA) SaliPeel is een salicylzuurpeeling voor het behandelen van de onzuivere huid met puistjes en/ of mee-eters. Deze peeling is zowel te gebruiken in een eenmalige behandeling als in een serie behandelingen. Voor een intensiever resultaat wordt geadviseerd een serie behandelingen te ondergaan. De werking van de peeling is opbouwend waardoor steeds betere resultaten geboekt worden. Bij acne zijn meestal meerdere behandelingen nodig voor een goed resultaat. Een eenmalige behandeling met salicylzuur kan ook gebruikt worden voor het verweken van lastig te verwijderen comedonen.

Salicylzuur heeft het vermogen om in de poriën talg vet op te lossen, de opgehoopte dode huidcellen te verwijderen en de poriën te reinigen. Helpt acne te bestrijden en gaat fijne lijntjes en droogterimpels tegen.

Het doel van de peeling is hierbij dan om de poriën vrij te maken. De dodehuidcellen te verweken en lastige comedonen makkelijker verwijderbaar te maken.

Als resultaat een mooie gladde huid terug te krijgen.


De BHA Peeling is een percentage van 3%

 

De BHA Peeling is geschikt voor de volgende huidtypes en huidproblemen:

  • acne
  • acne vulgaris
  • vette huid
  • onzuivere huid
  • comedonen 
  • pustels
  • het verweken van dode huidcellen
  • ongewenste glans
  • overmatige talgproductie
  • onrustige huid

HUIDTYPES

Acné huid, Gecombineerde huid, Gevoelige huid, jonge huid

 

Onze BHA SaliPeel Bevat salicylzuur:

En dit is afkomstig uit wilgenbast, bepaalde soorten fruit en cactussen. Helpt acne te bestrijden en gaat fijne lijntjes en droogterimpels tegen. Salicylzuur heeft het vermogen om in de poriën talg vet op te lossen, de opgehoopte dode huidcellen te verwijderen en de poriën te reinigen.

 

De duur van deze behandeling is 30/35 min.

 

Wil jij weten wat de BHA SaliPeel voor jouw huid kan doen?  Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.