Vitamine C Boost  behandeling

Jouw huid in topconditie: 

Boost de huid met het Elixer Vitamine C!

Ondanks het gebruik van een goede zonbescherming heeft jouw huid het toch behoorlijk te verduren gehad tijdens de zonnige dagen. Gelukkig is er vitamine C! Deze krachtige antioxidant neutraliseert zonneschade, stimuleert de aanmaak van collageen en vermindert pigmentvlekken, onzuiverheden en roodheden. Om de huid na een periode vol zon te laten herstellen is vitamine C dus een onmisbaar ingrediënt.

Maar let op: niet alle vormen van vitamine C zijn effectief. De meeste soorten vitamine C zijn direct oplosbaar in water waardoor het product niet door de Reinse barrière van de huid komt zonder zijn werking te verliezen.

De Reinse barrière is een vliesje (een membraan) dat het natuurlijk vochtniveau van de huid regelt.

Daarnaast moet een product minstens 4% vitamine C bevatten wil het werkzaam zijn.

In het Marlyse Blue Elixer Vitamin C waar wij in onze salon de behandeling mee uitvoeren maken we gebruik van twee vormen vitamine C, namelijk 3-o-ethyl ascorbic acid en sodium ascorbyl phosphate.

Deze vormen van vitamine C hebben een laag-moleculair gewicht met een transportstof om de vitaminen door de water barrière van de huid te begeleiden.

Zo wordt de anti - oxidatieve werking in de dieper gelegen huidlagen geoptimaliseerd.

 

Wat doet vitamine C voor de huid? Vitamine C is een hoogwaardig en krachtig ingrediënt voor huidverbetering. Deze werkstof is een antioxidant met een preventieve en herstellende werking tegen cel beschadigingen door invloeden van buitenaf. Met andere woorden vitamine C helpt de huidcellen gezond te houden en huidveroudering tegen te gaan. Dit prachtige ingrediënt kan tevens ingezet worden bij acne, het helpt ontstekingen in de huid te kalmeren. Ook voor het verminderen en vervagen van pigmentvlekken heeft vitamine C een mooie werking. Vitamine C maakt de huid stralend, egaal en zelfs strakker en steviger doordat het de collageenproductie stimuleert. Het Elixer vitamine C waar wij in onze salon deze behandeling mee geven is opgebouwd uit kleine moleculen waardoor het diep in de huid kan doordringen en zo de huid zichtbaar verbeterd.

 

Vitamine C is een van de meest krachtige antioxidanten. Vrije radicalen kunnen schade aanbrengen aan ons weefsel en aan onze cellen. Vrije radicalen zijn daarom ook een van de boosdoeners op het gebied van huidveroudering. Vitamine C bevordert de doorlaatbaarheid van de huid en zorgt ervoor dat de huid beter gehydrateerd blijft. Doordat de huid een boost aan antioxidanten krijgt is de huid beter beschermd tegen UV- straling en huidveroudering. 

Verder kan vitamine C  acne en pigmentvlekken verminderen en werkt het ook heel goed bij rosacea.

Natuurlijk moeten we de huid daarnaast ook altijd goed blijven beschermen en insmeren met een goede SPF. 

 

De behandeling duurt 60 min. & bestaat uit: 

 • Intake huidanalyse 
 • Reiniging 
 • Warmte Kompres 
 • PH herstellen 
 • Skin Scrubber 
 • PH herstellen 
 • Onzuiverheden verwijderen 
 • Epileren 
 • Vlies Masker insluisen 
 • Eye serum 
 • Voedende serum 
 • Heerlijke dagcrème 
 • En huidadvies verzorging voor thuis 

 

Wil jij thuis jouw huid een welverdiende boost geven? Probeer dan eens het Elixer Vitamin C.

Dit heerlijk ruikende elixer bevat maar liefst 20% vitamine C