Carbon Peeling

 

Wat doet de Carbon Peeling ?

De Carbon Laser Peeling is één van de effectiefste methodes voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid tegelijk.

Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepte reiniging ingezet. Met een Carbon Laser Peeling kunnen rimpels, grove poriën, acne, littekens en pigment vlekken verwijderd worden. Daarnaast is deze peeling uitermate geschikt voor het herstellen van de vette huid.

 

De behandeling is geschikt voor alle soorten huidtypes en huidskleuren jong of al wat rijpere huid.

Zonder verkleuring of beschadiging.

 

De Carbon Laser peel is uitermate geschikt voor:

•huidversteviging

•vette huid

•verminderen van pigmentvlekken

•acne littekens

•grove poriën

•diepe reiniging

 

Heb je geen huidproblemen en wil je gewoon een hele mooie diep gereinigde huid ? Ook dan is de  Carbon Peeling zonder twijfel de beste optie voor jou !

 

Hoe gaat deze behandeling ?

 

De Carbon Laser Peeling bestaat uit twee Stappen

Stap 1:

Allereerst wordt de huid goed gereinigd en ontvet.

Vervolgens wordt het speciale carbon masker aangebracht en moet ongeveer 10 tot 15 minuten in werken. De Carbon Laser peeling is een medisch carbon mengsel vol vitaminen en mineralen. Carbon heeft het vermogen om talg en vuildeeltjes in te kapselen en vast te houden. Dit zorgt voor een direct zuiverende, porie verfijnende en verstrakkende werking.

 

Stap 2:

De Carbon Laser peeling wordt met een Laser behandeld.

De laser wordt toegepast om de carbon deeltjes met daarin de afvalstoffen weg te schieten. Dit hoor je en je voelt een lichte tinteling maar het doet geen pijn !!

Hierbij wordt de huid ook NIET  beschadigd !!

De laser dringt diep in de huid door daar waar fibroblasten in staat zijn om meer collageen te produceren. Het directe resultaat is opmerkelijk zichtbaar. Op een termijn van minimaal 3 weken zal de huid nog steviger worden dankzij vermeerderde collageenproductie.

De Carbon Laser Peel is een super mooie behandeling, afhankelijk van het doel is het mogelijk om na 1 behandeling al resultaat te boeken. Voor een huidverjongende werking wordt geadviseerd om 5 behandelingen als kuur in te plannen.

 

De Carbon Laser Peeling is het hele jaar door mogelijk en zonder downtime. Vooral het najaar, dan zijn onze poriën vaker verstopt en de huid wat meer verdikt omdat deze zich continu beschermd heeft voor de zon, en door het gebruik van regelmatig zonnecreme.

De zuiverende werking van de Carbon Laser Peeling zorgt meteen voor een grondige en diepe reiniging.

Waardoor de huid weer helemaal fris en hersteld uit ziet.

 

De originele naam voor deze Peeling is eigelijk Hollywood Peeling


Waarom nou de naam Hollywood peeling ?

De sterren in Hollywood zijn er gek op en gebruiken deze behandeling omdat het geen downtime heeft en je meteen erna al super resultaat hebt, en hun dus meteen na de behandeling de show weer kunnen stelen. Dus voor een filmster de perfecte behandeling, waarom voor ons dan niet.

 

Wil je ook deze behandeling en genieten van de Hollywood look maak dan snel je afspraak.