GlycolPeel

 

Heb jij last van fijne lijntjes of rimpels en wil je hier wat aan doen?

Maak dan kennis met de AHA GlycoPeel en ervaar de prachtige huidverbeterende resultaten. 

 

Alpha Hydroxy Acid (fruitzuur) is het actieve ingrediënt. Van alle AHA’s heeft glycolzuur (afkomstig van rietsuiker) de kleinste moleculairestructuur. Deze dringt diep door in de huid en zorgt voor cel-activiteit en celdeling. Door exfoliatie zullen dode huidcellen versneld los komen. De huid wordt op dieper niveau hersteld, gehydrateerd en verstevigd. Na de peeling kunnen werkzame stoffen beter worden opgenomen. Er zal een betere doorbloeding zijn en een nieuwe zachte huid tevoorschijn komen. Kortom, je huid zal er weer fris en egaal uitzien.

 

Ga jij voor huidverbetering en voor die prachtige stralende huid? Maak dan kennis met de AHA GlycolPeel. 

Dé oplossing voor:

- huidveroudering en verslapte huid

- acne, comedonen en onzuivere huid

- oppervlakkige littekentjes

- milia (gerstekorrel)

- schilferende huid

- huidverkleuringen en hyperpigmentatie

- zwangerschapsmasker

- grauwe en sterk verhoornde huid

- futloze, droge, doffe, craquelé huid

- vale huid (rokershuid)

 

De AHA GlycoPeel behandeling wordt uitgevoerd met 3 verchillende procenten, ze hebben alle 3 een krachtige werking.

Wij gaan je uitleggen voor welke huidtypes en huidproblemen de procenten AHA GlycoPeel worden toegepast:

 

 • DE HUIDTYPES

(zeer) Droge huid, Acné huid, Droog, Gecombineerde huid, Gevoelige huid, jonge huid, Normale huid, Rijpere huid, Vochtarm

 • DE HUIDPROBLEMEN

Acné, Craquelé, Doffe huid, Futloze, droge, doffe, craquelé huid, Grauwe en sterk verhoornde huid, Huidveroudering, Hyperpigmentatie, Milia, Ongewenste glans, Onrustige huid, Overmatige talgproductie, Rimpels/fijne lijntjes, Schilferende huid, Vale huid (rokershuid), Verslapte huid, Verstoorde huidbarrière, Vlekken, Vochtarme huid, Zwangerschapsmasker.

 

De AHA GlycoPeel 10%

Deze peeling heeft een milde samenstelling en is extra gebufferd om schommelingen in de zuurgraad te voorkomen, zodat de pH-waarde constant blijft. De (AHA) GlycoPeel 10% is zowel te gebruiken in een eenmalige behandeling als in een serie behandelingen. Voor een intensiever resultaat wordt geadviseerd een serie behandelingen te ondergaan. De werking van de peeling is opbouwend waardoor steeds betere resultaten geboekt worden. Een eenmalige behandeling met glycolzuur 10% bevordert het exfoliatie en is een effectieve manier om een behandeling intensiever te maken. De normale peeling (scrub) komt dan te vervallen.

Gebruik deze peeling voor oppervlakkige indicaties, zoals het opfrissen van de teint en het verzachten van de huidtextuur.

   

  De AHA GlycoPeel 20%

  Gebruik de AHA GlycoPeel 20% voor de aanpak van lichte hyperpigmentatie, fijne lijntjes, verhelderen van de teint, licht verhoornde huid. Gebruik voor een intensief resultaat de peeling in een serie behandelingen. De werking van de glycolzuurpeeling is opbouwend waardoor het resultaat steeds beter wordt. Bepaal aan de hand van de huidconditie hoe vaak de peeling gedaan moeten worden en met welke tussenpozen. Meestal zijn 6 behandelingen met 2-4 weken interval voldoende.

    

   AHA GLYCOPEEL 50%

   Gebruik de AHA GlycoPeel 50% voor de aanpak van hyperpigmentatie, fijne lijntjes, oneffen huidtextuur, oppervlakkige littekentjes, verhelderen en egaliseren van de teint, sterk verhoornde huid. De AHA GlycoPeel 50% is ook lokaal te gebruiken op hyperpigmentatie. Gebruik voor een intensief resultaat de peeling in een serie behandelingen. De werking van de glycolzuurpeeling is cumulatief waardoor het resultaat steeds beter wordt. Bepaal aan de hand van de huidconditie hoe vaak de peeling gedaan moeten worden en met welke tussenpozen. Meestal zijn 6 behandelingen met 2-4 weken interval voldoende.

    

   Deze behandeling duurt 30/35 min.

    

   De lijntjes op het voorhoofd zijn zichtbaar vervaagd na slechts 3x behandelen met de AHA GlycoPeel Treatment in combinatie met de producten voor thuis.

    

    

   Wil jij weten wat de AHA GlycoPeel voor jouw huid kan doen? Neem dan contact met ons op wij helpen je graag verder.