Fruitzuurpeelingen

 

Heb jij wel eens nagedacht over een fruitzuurpeeling?   

Hoe werkt een fruitzuurpeeling?

 

AHA EN BHA PEELING

Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. De bovenste huidlaag schilfert de dode huidcellen versnelt af, zodat de onderliggende nieuwe en gezonde cellen zichtbaar worden. Met het afschilferen worden oppervlakkige huidproblemen die zich voordoen in de epidermis (oppervlakkige acne littekentjes, huidverkleuringen, droogtelijntjes) verminderd. In de diepere huidlagen (papillaire dermis) wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt.

De fruitzuurpeelingen van Marlyse Blue zijn zeer effectief en leiden tot prachtige huidverbeterende resultaten.

 

De AHA-GlycoPeel en de BHA-SaliPeel van Marlyse Blue zijn de oplossing voor diverse huidproblemen:

 

  • Huidveroudering en verslapte huid
  • Acne, comedonen en onzuivere huid
  • Oppervlakkige littekentjes
  • Milia (gerstekorrel)
  • Schilferende huid
  • Huidverkleuringen en hyperpigmentatie
  • Zwangerschapsmasker
  • Grauwe en sterk verhoornde huid
  • Futloze, droge, doffe, craquelé huid
  • Vale huid (rokershuid)


Een behandeling met fruitzuren
De werking van de AHA en BHA Peelingen is opbouwend waardoor er steeds betere resultaten geboekt worden. Voor het beste resultaat is een kuur van meerdere behandelingen het advies. Na een intakegesprek met de klant wordt er een behandelplan gemaakt op basis van de mogelijkheden en wensen. Er wordt gewerkt met twee soorten peelingen bestaande uit verschillende percentages:


Glycolzuurpeeling
AHA GlycoPeel 10%
AHA GlycoPeel 20%
AHA GlycoPeel 50%

 

Salicylzuurpeeling
BHA SaliPeel 3%

 

Als het zomerseizoen ten einde loopt en de seizoenswisseling voor de deur staat is de perfecte tijd aangebroken om te starten met de AHA en BHA Peelingen. In de zomermaanden is de zonkracht hoog waardoor de kans op contra-indicaties tijdens de peelingkuur wordt vergroot. Deze peeling is daarom uitermate geschikt om in de herfst-en wintermaanden uit te voeren om zo fantastische huidverbeterende resultaten te bereiken.

Met deze huidverbeterende behandeling ga je een stapje verder dan je wellicht gewend bent. Juist na de zomer kan dat heel fijn zijn. Door opgelopen zonneschade en het opstapelen van dode huidcellen wordt de huid dof, grauw en ontstaan er meer onzuiverheden. Een fruitzuurpeeling stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. De collageenproductie neemt toe, pigmentatie en fijne lijntjes zullen verminderen en je poriën verfijnen. De huid wordt gladder, gezonder en steviger.

Reset & Brighten your skin  

 

Ga jij voor huidverbetering, vermindering van pigment vlekken fijne lijntjes en voor die prachtige stralende huid?
Maak dan kennis met de AHA Peeling van Marlyse Blue.

 

Alpha Hydroxy Acid (fruitzuur) is het actieve ingrediënt. Van alle AHA's heeft glycolzuur (afkomstig van rietsuiker) de kleinste moleculairestructuur. Deze dringt diep door in de huid en zorgt voor cel-activiteit en celdeling. Door exfoliatie zullen dode huidcellen versneld los komen. De huid wordt op dieper niveau hersteld, gehydrateerd en verstevigd. Na de peeling kunnen werkzame stoffen beter worden opgenomen. Er zal een betere doorbloeding zijn en een nieuwe zachte huid tevoorschijn komen. Kortom, je huid zal er weer fris en egaal uitzien.

 

Of ga jij voor huidverbetering, vermindering van acne en verstopte poriën, het oplossen van die verhoornde huidlgen en voor die prachtige stralende huid?
Maak dan kennis met de BHA Peeling van Marlyse Blue.


De Beta Hydroxy Acid (BHA) SaliPeel is een salicylzuurpeeling voor het behandelen van de onzuivere huid met puistjes en/ of mee-eters. Deze peeling is zowel te gebruiken in een eenmalige behandeling als in een serie behandelingen. Voor een intensiever resultaat wordt geadviseerd een serie behandelingen te ondergaan. De werking van de peeling is opbouwend waardoor steeds betere resultaten geboekt worden. Bij acne zijn meestal meerdere behandelingen nodig voor een goed resultaat. Een eenmalige behandeling met salicylzuur kan ook gebruikt worden voor het verweken van lastig te verwijderen comedonen.

Salicylzuur heeft het vermogen om in de poriën talg vet op te lossen, de opgehoopte dode huidcellen te verwijderen en de poriën te reinigen. Helpt acne te bestrijden en gaat fijne lijntjes en droogterimpels tegen.

 

 

 

Wil jij meer weten over de AHA en BHA Peelingen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen jou graag meer over de mogelijkheden van deze mooie cosmeceutical behandeling voor in jouw salon.